parallax background

ODABRATI AUTO SERVIS
NIKADA NIJE BILO
LAKØŠE

EXPERT

Specijalizovani auto servis za popravku Citroen i Peugeot vozila.

O NAMA

Auto Servis Expert je specijalizovan za vozila Citroen i Peugeot, osnovan je 2013 godine u svrhu pružanja usluga iz oblasti automehanike i autoelektrike. Cilj nam je bio da na domaćem tržištu ponudimo što kvalitetnije usluge po pristupačnijim cenama. To smo postigli odličnom saradnjom sa domaćim i inostranim kompanijama koje se bave distribucijom rezervnih delova.
Konstantnim unapređivanjem poslovne politike, odlučili smo da proširimo našu paletu usluga na taj način što smo se usemirili na elektronske uredjaje na vozilima.
Danas, Expert je jedan od voećih auto servisa na polju elektronike za vozila Citroen i Peugeot. Raspolažemo sa najmodernijom opremom i alatima koji nam omogućavaju da sa lakoćom rešimo sve vaše probleme na vozilu.


PO ČEMU SE ISTIČEMO

BRZINA
DIJAGNOSTIKOVANJA

Jedan od ključnih faktora svakog ozbiljnog auto servisa, i ono na šta smo jako ponosni. Iskustvo naših servisera nam omogućava da u najkraćem roku ustanovimo neispravnost na vozilu.

VISOKA
STRUČNOST

Rame uz rame sa tehnologijom. Naš tim servisera se konstantno usavršava i prati najnovija tehnološka rešenja pa smo tako u mogućnosti da se nosimo i sa vozilima najnovije generacije.

PROFESIONALNI
ALATI I OPREMA

Uredjaji i alati koje koristimo u svakodnevnom radu nam pomažu da na brz i lak način otklonimo softverske greške, kao i da na sofisticirani način dodjemo do što boljih performansi motora.

KVALITET
REZERVNIH DELOVA

Još jedan ključni faktor u servisiranju vozila je naravno rezervni deo, pa iz tog razloga se trudimo da delove koje ugrađujemo u našem servisu budu originalnog porekla i visokog kvaliteta.

parallax background

VERNOST SE NAGRAĐUJE


Svi klijenti koji nam povere svoja vozila na održavanje, mogu da steknu uslove za dodatne popuste na usluge i rezervne delove.