USLUGE

MEHANIKA

Auto Servis EXPERT je opremljen najsavremenijim aparatima i alatima za dijagnostikovanje i popravku vozila Citroen i Peugeot. Višegodišnje iskustvo i konstantno usavršavanje naših servisera nam omogućava da savladamo svaku prepreku za savršen rad vašeg automobila. Na raspolaganju imamo dve stubne dizalice, odnosno četiri pozicije za vozila uz pomoć kojih smo uspeli da svedemo vreme čekanja klijenata na minimum. Samo neke od naših mehaničarskih usluga su: popravka dizni, pumpi, remont i zamena agregata, remont motora, zamena ulja i filtera, i drugo.

NAVIGACIJA & MULTIMEDIA

U servisu dugi niz godina otklanjamo kvarove na svim vrstama radio uredjaja, navigacija i multimedija. Vršimo upgrade sistema, nadogradnju mapa na aktuelnim modelima RT3, RT4, RT5, RNEG, RNEG2 NAC.. Ukoliko posedujete neki drugi model, slobodno nas kontaktirajte.

ELEKTRONIKA

EXPERT je specijalizovani servis za popravku najrazličitijih kvarova kada je u pitanju elektronika vašeg vozila. Dugogodišnje iskustvo i obučeno osoblje, veliki broj automobila na kojima smo otklonili neispravnosti ove vrste, čine nas liderom na ovom polju. Iz siroke ponude usluga možemo da izdvojimo: servis ručica volana, svetlosne grupe, elektro instalacije, senzori, centralno zakljucavanje, auto-brave, kodiranje kljuceva, špulne volana, i još mnogo toga.

DIJAGNOSTIKA

Današnja vozila imaju ugrađene elektronske sisteme koji kontrolišu rad vozila. Ukoliko postoji neka neispravnost, automobil vas obaveštava o postojanju iste. Ugrađeni računar prati rad senzora i beleži različite aktivnosti, a ukoliko računar primeti veće odstupanje u tehničkim normama, onemogućava se rad vozila. Obaveštenje koje ste dobili od strane računara nije dovoljno da biste tačno znali šta je prouzrokovalo neospravnost u radu, i zato je na automobil potrebno povezati dijagnostički uređaj koji će bliže odrediti gde se nalazi problem. Kompjuterska dijagnostika, poznavanje modela vozila i iskustvo su dobitna kombinacija za brzo otklanjanje kvara na automobilu. Auto Servis EXPERT je opremljen najsavremenijom dijagnostikom u cilju otklanjanja svih kvarova na vašem vozilu.

CHIP TUNING & ECU

Auto Servis EXPERT dugi niz godina uspešno obavlja usluge iz oblasti popravke i prepravke (tuning) uredjaja ECU - Electronic Control Unit, poznatiji kao Kompjuter. Bilo da se radi o neispravnom koji zahteva popravku ili o potpuno ispravnom uredjaju čiji vlasnik želi bolje performanse motora, nemate razloga za brigu. Proces obavljamo uz pomoć najmodernijih alata i softvera i na taj način osiguravamo kvalitetan i siguran rad motora vašeg vozila.