Auto elektronika
http://www.zoofirma.ru/
 • 01

  odlično ocenjen

  servis

   
  Pristup auto servisa Expert je uvek na najvišem nivou. Na osnovu dugogodišnjeg isustva problem koji imate će biti rešen u najbžem mogućem roku.
  02

  Sertifikovani

  Experti

   
  Expert šalje svoje osoblje na obuke kako bi bili u toku sa najnovijim tehnologijama kada je auto industrija u pitanju i kako nas ne bi iznenadili problemi.
   
 • 03

  Rutinska

  Provera

   
  Čak iako ne primećujete nikakve probleme sa vašim automobolim, potrebno je s vremena na vreme izvršiti pregled. Na taj način ćete smanjiti šansu da vas vaš ljubimac izda. Provera vašeg auta je kod nas besplatna.
  04

  Potražite

  Savet

   
  Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju. Posavetovaćemo vas oko svega što se tiče održavanja automobila i na šta treba da obratite pažnju.
   
 • 05

  Zakažite

  Servis

   
  Ukoliko želite da bez automobila ostanete što manje, molimo vas da zakažete servis. Postoji mogućnost da vam Expert da zamenski automobil kojim ćete se služiti dok je vaš auto na servisu.
  06

  Dostupni

  Delovi

   
  Expert ima široku mrežu partnera i svi auto delovi su nam dostupni, pa ne postoji gubljenje vremena kada je čekanje auto dela u pitanju.
   
СНПЧ А7 Самара, обзоры принтеров и МФУ

Expert je specijalizovani servis za popravku najrazličitijih kvarova kada je u pitanju auto-elektronika vašeg vozila. Dugogodišnje iskustvo i obučeno osoblje, veliki broj automobila kojima smo rešili probleme ove vrste čine naš servis pristupačnim velikom broju klijenata. Servis autoelektronike obavljamo na svim modelima velikog broja auto brendova.

Naše usluge obuhvataju rešavanje velikog broja kvarova na elektronici vašeg vozila, uz garanciju na rad i ugrađene (zamenjene) delove. Servis Expert rešava veliki broj kvarova na vašem vozilu kao što su: popravka ECU motornih računara, kodiranje ključeva, servisno korigovanje kilometraže, dijagnostika kvarova na elektronici, popravka Bosch pumpi, popravka instrument tabli, popravka centralne brave, popravka dizni, popravka elektronskih reostata, servis Airbag-a, popravka modula ABS, eliminacija DPF filtera itd.